Privilege het nieuwe huis van Carl Cox Ibiza 2017

  • Home
  • Privilege het nieuwe huis van Carl Cox Ibiza 2017

Carl Cox keert in 2017 terug naar Ibiza met een nieuw evenement, niet wekelijks, het zal zijn in één de grote clubs van het eiland, namelijk Privilege.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.

Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]

[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Op 1 januari van dit jaar, gaf Carl Cox de laatste informatie over zijn terugkeer naar Ibiza in 2017 door een  T-shirt te dragen met de tekst: Pure Carl Cox Ibiza 2017 en aan de achterkant: Game Over. Op zondag 15 januari, bood de legendarische DJ een geweldige track aan voor de fans van zijn Facebook-pagina met daarbij een foto genomen voor de ramen van mega Club Privilege Ibiza. Daarmee kwamen de twijfels; ‘Waar is Carl Cox deze zomer in Ibiza?’

Hoewel vorig jaar groots werd aangekondigd dat Carl Cox zijn laatste jaar in Space Ibiza zou hebben samen met zijn vriend Pepe Rosello. Carl weet ook dat een zomer zonder aanwezig te zijn in Ibiza, geen zomer is, dus dit volgend seizoen zullen we hem zeker zien in Ibiza met zijn nieuwe evenement.

Die verhuizing betekent voor Privilege veel goeds.  Een van de grote clubs van het eiland, die al een paar jaar draaien zonder een “grote vis” onder haar resident artiesten en het ontbreken van een media-dj. Verwacht word dat ze nu weer een grote menigte krijgen naar  de club in San Rafael.

 

 

[/s2If]

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *