15.4 C
Ibiza Town

Politie San Antonio veel vaker in actie

Moet lezen

policia-sant-antoniSAN ANTONIO – Het aantal gezamenlijke optredens van de lokale politie van de gemeente San Antonio en de Guardia Civil is met factor 6,5 gestegen. Dit blijkt uit de door burgemeester Pepita Gutierrez gepresenteerde Security Board.

Samen moesten de agenten van de beide korpsen dus 6,5 keer vaker op pad voor een melding, terwijl de acties gecoördineerd met de nationale politie meer dan verdubbelden. Gutierrez benadrukte dat er onder deze acties ook controle van de cafés en clubs en alcoholcontroles vallen. Daar zijn vaak meerdere agenten bij betrokken en dat schroeft het aantal snel omhoog.

De politie bleek succesvol inzake inbraken, handel in marihuana en diefstallen op stranden. Uiteraard werd er vol lof gesproken over de korpsen, die ondanks het feit dat ze over een beperkt aantal dienders beschikken toch uitstekend werk verrichten. Er werd besloten met een oproep aan de overheid om vooral fondsen ter beschikking te stellen voor het zomerseizoen want het grootste aantal misdrijven binnen de gemeente vindt nog altijd plaats gedurende het toeristenseizoen.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel