Playa Es Canar heeft een blauwe vlag

  • Home
  • Playa Es Canar heeft een blauwe vlag

blauwe-vlag-eulariaVoor het eerst sinds de blauwe vlaggen voor schone, mooie, goed bereikbare en veilige stranden worden toegekend, heeft Playa Es Canar er één toegewezen gekregen. Iets om trots op te zijn.

De gemeente Santa Eularia heeft gisteren officieel de blauwe vlaggen gepresenteerd voor vijf stranden in de gemeente. De blauwe vlag is een onderscheiding die de garantie van de kwaliteit en de organisatie van de aangeboden diensten geeft, alsmede de goede staat van- en de instandhouding van het water-en rustruimtes, en respect voor de omgeving op het gebied van milieu. De gelukkigen in Santa Eularia waren Santa Eularia, Boca Riu, Cala Llonga en Cala Llenya, allen vorig jaar ook al voorzien van een blauwe vlag. Dit jaar is dan Playa Es Canar toegetreden tot de vlagdragers.

Deze vlaggen, die binnenkort gehesen zullen worden op de betrokken stranden zijn verschillende strenge controles gepasseerd, werden door de wethouder voor het milieu, Kustlijn en Stranden, Antonia Stang, uitgereikt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *