Patty Brard trouwt op Ibiza

  • Home
  • Patty Brard trouwt op Ibiza

patty-brard-ibizaDe 58 jarige televisie bekendheid Patty Brard gaat dit jaar trouwen op Ibiza met haar verloofde Antoine trouwen. Ze komt in maart naar het eiland voor de voorbereidingen, zo weet de Telegraaf te melden.

Brard is ervaren met trouwen, haar eerste echtgenoot was televisiepresentator Ron Brandsteder. Dit huwelijk hield een jaar stand van 1979 tot 1980, waarna de diva in de herkansing ging en op 21 januari 1983 trouwde Brard met de rijke Italiaanse zakenman Carlo Nasi. Dit huwelijk duurde wat langer, maar ook hier volgde een scheiding in 1989. Tien jaar later was het voor de derde keer prijs, dit keer met de Groningse zanger René Muthert, maar ook dit huwelijk hield geen stand: ze scheidden in 2004. In 2006 zou ze opnieuw trouwen, dit keer met een architect, maar dat is nooit doorgegaan.

Een andere aandacht trekkende televisiepersoonlijkheid zal het huwelijk van Brard voltrekken op Ibiza. Hiervoor is de zanger Gerard Joling gestrikt. De zanger moet echter nog wel op cursus en een eed afleggen om als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk te mogen voltrekken.

“Het wordt een dolle boel”, vertelt Patty in Show Vandaag. “We gaan in maart naar Ibiza. Dan gaan we het allemaal voorbereiden. Het wordt hartstikke leuk.” De presentatrice vertelde eerder nog aan Evert Santegoeds dat ze hoopt op een echte hippiebruiloft.”Ik denk dat ik de vrouw van de hippiemarkt ga vragen het te organiseren, die kan dat zo goed helemaal in onze stijl, met bloemblaadjes en zo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *