Partyseizoen preview part I : USHUAIA.

  • Home
  • Partyseizoen preview part I : USHUAIA.

Jaja, het is dan eindelijk zover. Het is eind april en dat betekent dat over een paar dagen niet alleen het hoogseizoen officieel van start gaat, maar ook dat het partyseizoen op Ibiza weer begint. Hoewel we natuurlijk weten dat er meer te doen is op het eiland dan alleen feesten, gaan we het zeker niet ontkennen. Ibiza is nog altijd de number one place to be wanneer je de partvakantie van je leven wil hebben.

Maar met zoveel clubs en feestjes is het erg moeilijk om je hoofd boven water te houden. Waar moet je heen? En welk feest is in welke club? En op welke dag? Zoals je inmiddels gewend bent van het eiland, zijn er iedere dag totaal verschillende feesten in dezelfde club. Daarom moet je van tevoren goed checken voor welk feest je kaartjes hebt gekocht. Het zou tenslotte een beetje lullig zijn als je als diehard underground fan opeens op een R&B avond beland. Daarom helpt Ibiza Vandaag jou met een gemakkelijk overzicht; een preview van het partyseizoen 2018. En we beginnen met Part 1: Ushuaïa.

 

Maandag – BIG by David Guetta

Geen verassingen voor deze avond. Net zoals de afgelopen paar jaren, zal de maandagavond op Ushuaïa in het teken staan van Monsieur Guetta. Het is nog altijd een van de hotste feesten op het eiland, want zoals je weet, een grote naam trekt het grote publiek. Guetta heeft Ibiza tenslotte toch een beetje beroemd gemaakt, en houdt daarom voor een altijd een plek in onze hart.

 

Dinsdag – Tomorrowland presents Dimitri Vegas & Like Mike | Gardens of Madness

Vorig jaar maakte dit feest haar debuut, en nu is Tomorrowland zeker terug voor een tweede ronde op het partyeiland. Voor alle EDM fans en Ultra & Tomorrowland liefhebbers is dit sowieso het beste feest om heen te gaan op Ushuaïa dit jaar.

 

Woensdag – Tinie Tempah | Disturbing Ibiza

Vorig jaar was Tinie Tempah’s residency night op de populaire beachclub in Playa d’en Bossa nog op de vrijdag, dit jaar wordt het feestje gehouden op de woensdagavond. Ideaal voor alle hiphop en R&B fans.

 

Donderdag – Martin Garrix

Ons talent van eigen bodem heeft dit jaar iedere donderdag zijn eigen feestje op Ushuaïa. Hoewel hij vorig jaar een double residency had – overdag draaide Martin Garrix op Ushuaïa en ’s avonds in Hï aan de overkant- heeft de jonge DJ het dit jaar besloten bij een feest te houden. En we geven hem groot gelijk! Want waar kan je nou een spectaculairdere productie neerzetten dan bij Ushuaïa?

 

Vrijdag – Dystopia

Dystopia is Ushuaïa’s nieuwste aanwinst. Een gloednieuw feest en concept dat wij niet kunnen wachten om te beleven! Op de vrijdag middag en avond op Ushuaia kan je een soort Burning Man taferelen verwachten, ten minste, zonder al dat zand dan en ook gewoon met goedwerkende wc’s. Maar de muziek is daarentegen wel geïnspireerd op het steeds populairdere desert house. Een beetje zweefteverig, maar ach, we zijn tenslotte op een hippe eiland.

 

Zaterdag – ANTS

Het fenomeen ANTS blijft nog altijd een van de koplopers van de underground feesten op het eiland, en sowieso het enige open-air techno feest. We zijn ook zeker niet verbaasd dat het feest dit jaar weer terug is. Het feest is zelfs zo groot en spectaculair dat één opening feest niet genoeg is. Nee ANTS start haar seizoen met een double opening weekender op zaterdag 19 en zaterdag 26 mei. Elke techno / techhouse fan mag zeker dit legendarische feestje op de zaterdag niet missen.

 

Zondag – KYGO

Ushuaïa’s party week eindigt precies hetzelfde als de afgelopen twee zomers, met de getalenteerde Noorse DJ en producer KYGO. Zijn mix van tropical house en pop zijn altijd erg fijn op de zondag middag. Ideale muziek om even bij te komen van alle rammende beuk van de dag ervoor. Alleen maar chille vibes dus op dit zalige feestje op zondag en een heerlijke afsluiter van de week.

 

 

 

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *