Paradise keert terug naar DC10 voor Ibiza seizoen

  • Home
  • Paradise keert terug naar DC10 voor Ibiza seizoen

Je hebt er vast wel eens van gehoord, en zo niet, dan heb je denk ik onder een steen geleefd. Het mega hotte feestje Paradise keert ook dit jaar weer terug naar DC10 op Ibiza. De deuren zullen op 20 juni open gaan, en tot 26 september zal het hier iedere woensdag één groot feest zijn.

Paradise is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire feestjes op het eiland onder alle ravers. Het feest staat bekend om haar underground sound gemixt met tropische vibes, wat een fantastische party combo blijkt te zijn.

Het tropische techno feest maakt gebruik van een fenomenaal netwerk van fantastische DJ’s die week op week weer heel de dansvloer vol krijgen. Vorig jaar zagen we vooral Jamie Jones vaak achter de DJ booth verschijnen.

Het bijzondere aan Paradise is dat alle feestgangers hier de ultieme clubervaring beleven. Behalve exclusieve sets van Carl Craig en Marco Carola, heb je hier het gevoel alsof je een spectaculair tropisch walhalla binnenstapt.

Jamie Jones kan je ook aanstaande zomer weer vinden op Paradise, misschien wel met een B2B met Tale of Us, Joseph Capriati of de Martinez Brothers.

Hou onze site goed in de gaten, want de volledige line-up en tickets komen binnenkort online!

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *