Panama haalt Ibiza naar Amsterdam

  • Home
  • Panama haalt Ibiza naar Amsterdam

Het is pas winter, en hoewel die zomervakantie naar Ibiza al wel op de planning staat, moeten we helaas nog even wachten voordat we in het vliegtuig stappen. Maar als wij nu niet naar Ibiza gaan, dan moet Ibiza maar naar ons. En waar kunnen we beter die Ibiza vibes verspreiden dan in de Panama in Amsterdam?

Reken voor eens en voor altijd af met die January blues en kom vrijdag 2 februari naar de Panama en krijg een voorproefje van die overheerlijke zomer op Ibiza.

Ibiza club news zal deze avond haar unieke IBIZA WORLD TOUR organiseren midden in Amsterdam. Geniet en dans op de muziek van o.a. HYBRASIL, één van de meest populaire DJ’s op ons favoriete party eiland op dit moment.

De afgelopen jaren heeft HYBRASIL op de voorgrond van de dominerende techno scene op Ibiza gestaan. Hij krijgt massaal support van Richie Hawtin, Carl Cox en Jeff Mills; om er maar een paar op te noemen!

Ervaar de ultieme Ibiza experience en luid 2 februari het weekend in met de IBIZA WORLD TOUR bij Panama. Onze deuren zullen om 23:00 open gaan en er zal hier tot in de vroege uurtjes doorgefeest worden op die overheerlijke Ibiza beats.

Ook kan iedereen die dit evenement op FB deelt en deze avond naar Panama komt, een vakantie naar Ibiza winnen. Maar liefst 10 gelukkigen zullen betaalde vliegtickets en hotelovernachting met een vriend of vriendin winnen. Dus, waar wacht je nog op?

 

Whoaaah.. we’re going to Ibiza.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *