Palladium doneert

  • Home
  • Palladium doneert

caritas-ibizaIBIZA – De Palladium Group Hotel Group heeft namens de Abel Matutes Foundation 1.800 kilo, voornamelijk lang houdbaar, voedsel gedoneerd aan de liefdadigheidsinstelling Caritas op Ibiza en Formentera.

Carmen Matutes, adjunct-directeur van de hotelgroep en directeur van de stichting, legt uit dat ze “fundamentele bijdrage hebben gedaan in de vorm van pasta, rijst, jam en groenten, basisvoedingsmiddelen die nooit men in geen enkel huishouden mag missen, want helaas blijken er toch nog steeds families te zijn op Ibiza die hier niet altijd op kunnen rekenen.”

Matutes heeft gezegd dat er altijd met “plezier en trots” gedoneerd wordt aan zowel Caritas als aan andere organisaties waarmee zij samenwerken vanuit de Foundation. Zo tegen de kerstdagen kunnen veel gezinnen het goed gebruiken.

Onder de geschonken voedsel, zijn er 250 kilo groenten, 356 kilo rijst, 621 kilo pasta, 106 pakketten crème soepen en 116 pakketten voor desserts, 24 blikjes van butterscotch en 18.880 potten jam. Alle producten zijn van A-merken, zoals ze ook geserveerd worden in alle vestigingen van de hotels in de Palladium Group op Ibiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *