Pacha zoekt investeerders

  • Home
  • Pacha zoekt investeerders
pacha-uitbreiding
Foto: pachaibiza.com

IBIZA – De Pacha groep is op zoek naar investeerders om verder te expanderen. Maar volgens een woordvoerder is er geen sprake van enige verkoop, waarover geruchten waren op de sociale media sites.

The Confidential maakte melding dat Chinese investeerders interesse hadden, maar ook Russen en Indiërs zijn geïnteresseerd in de groep. In een officiële verklaring zegt het bedrijf: “er is belangstelling van potentiële investeerders in de Pacha Groep als gevolg van de succesvolle merken (Pacha, Lio, Destino) en de plannen voor nationale en internationale expansie.”

Volgens El Confidencial heeft de Pacha Group “een ambitieus internationaal uitbreidingsplan van de merken die actief zijn in drie business areas: entertainment (Pacha), restauratie (Lio) en hotel (Destino) in aanvulling op andere activiteiten, zoals merchandising, mode, tijdschriften, radio en andere zaken”.

“Dit strategische plan loopt tot 2025 en voorziet in een grote expansie van de ondernemning”, aldus de publicatie van Pacha zelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *