Pacha luidt muzikaal het nieuwe jaar in

  • Home
  • Pacha luidt muzikaal het nieuwe jaar in

pacha-nyePacha zal traditioneel het nieuwe jaar inluiden met een knalfeest. Ook dit jaar zal het er weer bomvol zijn als clubbers met elkaar feestend 2013 in gaan.

Als we denken aan Ibiza dan denken we meestal aan het 16 weken durende zomerseizoen. En terecht want Pacha is het absolute epicentrum van de clubbing wereld op de aardbol. Je bent geen echte clubber als je nog nooit Pacha op Ibiza hebt bezocht en je telt als dj niet mee als je nog nooit bij Pacha op Ibiza hebt gedraad. Toch wordt de winter steeds populairder op Ibiza. Zo ook bij Pacha.

Het weer is door het aangename klimaat altijd stukken beter dan in de rest van Europa en in de winter is de clubbing scene een gemoedelijke -ons-kent-ons- groep, wat het uitgaan bijzonder prettig maakt. Steeds meer kleinere clubs en zelfs beachclubs openen haar deuren nu ook buiten het seizoen om en traditioneel sluit Pacha op Ibiza het jaar af met een enorme knaller. Pacha heeft daarin een reputatie hoog te houden.

Dit jaar staan Riva Starr, Tuccillo, David Oleart, Mariano Grande en Sergio Mussa voor de taak om het publiek, wat ongetwijfeld weer in grote aantallen aanwezig zal zijn, muzikaal te begeleiden naar het jaar 2013.

Pacha gaat om 01.00 uur open op 1 januari 2013 en de deuren sluiten voor toegang om 03.00 uur. Tickets kosten € 40.- en een VIP tafel is de boeken vanaf € 200.- per persoon.

Kaarten kan je rechtstreeks bij Pacha kopen op hun website.

Pacha-NYE-flyer

 

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *