15.4 C
Ibiza Town

Pacha: INSANE was weer een gekkenhuis!

Moet lezen

Verandering van weer

Maskergate gaat maar door !

Guardia heeft hulp nodig

Cybercriminelen gepakt

insane-pachaIBIZA – Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert Pacha op de vrijdagavond het feest INSANE. Afgelopen nacht (20 Juni, 2014) waren wij erbij en konden met eigen oren meemaken hoe Pacha invulling geeft aan de populaire vrijdagavond.

Het idee achter INSANE is vooral het leveren van muzikale kwaliteit, het is house met een progressive twist. Op het INSANE programma voor deze zomer tref je namen als John Digweed, Uner, Fritz Kalkbrenner, Steve Lawler, Joris Voorn, Coyu, DJ Sneak, Derrick Carter en Mark Farina. Vannacht werden wij getrakteerd op oa Guy Gerber, Martin Buttrich, DJ Tennis, Soul Clap en ULF Alexander. Het was een mix van bekend en minder-bekend wat zorgde voor mind-blowing sets. Vooral de set van Soul Clap gaf een bijzondere draai aan de avond. DJ Tennis vervolgde het programma en de muziek werd –naarmate de avond vorderde- steeds rauwer.  Guy Gerber en Martin Buttrich topte hem af.

INSANE is er voor de echte clubber, diegene die meer geeft om de muziek en de line-up en minder om de shows en entourage daarom heen.  De DJ-Booth staat niet voor niets midden in de zaal en hierdoor heb je als bezoeker een directe interactie met de DJ.  Wij hadden meerdere malen een flinke eargasm en gaan nu voldaan het weekend in. Gekkenhuis!

Het feest wordt iedere vrijdag georganiseerd tot en met 3 oktober en tickets voor dit feest koop je natuurlijk online bij ons.

pacha-insane-21-06-2014-1 pacha-insane-21-06-2014-3 pacha-insane pacha-insane-21-06-2014-4

 

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel