Pacha group gaat uitbreiden

  • Home
  • Pacha group gaat uitbreiden
pacha-uitbreiding
Foto: pachaibiza.com

IBIZA – Expansieplannen voor de oudste discotheek van Ibiza; er komen 25 hotels bij en ook nog eens 50 discotheken, zo maakte het hoofdkantoor bekend.

Gisteren kondigde de Pacha group aan dat ze tot 2025 flink uitbreidingsplannen hebben. Het concern behaalde in 2015 een omzet van 78 miljoen euro en dat resulteerde in 11 miljoen euro netto winst. De plannen zijn flink want de Pacha Holding Ibiza is van plan om over de hele wereld in de komende tien jaar 85 winkels te openen, samen met 25 hotels, 10 restaurants en 50 discotheken.

De CEO van het bedrijf, Rafael Harillo en development director, Marco Frisina, maakten de ambitieuze plannen gisteren bekend in een persconferentie. Het bedrijf kent inmiddels 2.200 werknemers wereldwijd.

Momenteel is 68% van de omzet afkomstig uit de restauratie en nachtclubs, 22% van de hotels, 4% van modecollecties, en 3% van de franchise divisie en andere business lines. De restaurants hebben een jaarlijks gemiddelde van 200.000 gasten, het hotel ontvangt meer dan 18.000 gasten en Pacha produceert ongeveer 120.000 kledingstukken per jaar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *