16.3 C
Ibiza Town

Pacha gaat uitbreiden

Moet lezen

Pacha groep opent een Lio restaurant en een Destino-resort op het Griekse eiland Mykonos.

Dit werd vandaag bevestigd door het merk, met als de openingsdatum 1 juni 2021.

Dit zullen de eerste vestigingen zijn van deze twee merken van Pacha buiten Spanje, “een belangrijke stap in de missie van de groep om zijn onnavolgbare Ibizaanse ervaring naar meer mensen en op meer manieren te brengen”, benadrukken ze.

 Destino Pacha Mykonos “een van de beste plekken van het eiland”, benadrukt de groep, die het beschrijft als een etablissement met 34 kamers, zes ruime suites met uitzicht op zee, en dat de traditionele architectuur van Mykonos combineert met innovatieve accenten door de Pacha Groep.

Joan Gràcia, artistiek directeur van Pacha, zal de leiding hebben over het ontwerp en de reflectie in Griekenland van een van de “wildste nachten” op Ibiza. “De meeste feestgangers kunnen een unieke en verrassende voorstelling verwachten van burlesque, circusvoorstellingen en gastronomie die samenkomen om de zintuigen te prikkelen”, benadrukt de Pacha Groep.

Het merk opent ook Casa Pacha Formentera, een nieuw luxe boetiekhotel in Formentera, dat in 2022 zal worden vergezeld door nog een aantal lanceringen van het merk.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel