15 C
Ibiza Town

Overnachting op Formentera duurste in Spanje

Moet lezen

Ibiza in de groei

Unesco en Ibiza

Verandering van weer

Ses Salinas

hotel-op-formenteraFORMENTERA – Exclusiviteit moet betaald worden, vinden ze op Formentera. Het kleine en toch redelijk primitief te noemen eiland kent de hoogste prijs van Ibiza voor een hotelovernachting.

Deze wijsheid hebben we van de toonaangevende website Tripadvisor. Volgens deze website bedraagt een gemiddelde hotelovernachting op het zustereiland van Ibiza 232,27 euro in juli en in augustus 260,56 euro.

Deze prijs ligt ruim boven het gemiddelde van de hotels in de Balearen. De autonome regio kent de hoogste prijzen voor Spanje met een gemiddelde van 156,17 euro in juli en € 163,71 per persoon per nacht in augustus, maar toch nog altijd 100 euro minder dan je op Formentera betaalt.

Mallorca is met een bedrag van 150,75 euro gemiddeld het goedkoopste van de Balearen. In Spanje zelf betaal je gemiddeld 91,67 euro in juli en 92,65 in de maand augustus voor een nachtje slapen in een hotel.us.

Uit het verslag van Tripadvisor blijkt ook dat 20 procent van de reizigers van plan is om zijn budget te verhogen voor de zomervakantie, variërend tussen de 1.000 en 2.000 euro.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!