Overleden Brit ging trouwen

  • Home
  • Overleden Brit ging trouwen

Piscis Park San AntonioSAN ANTONIO – De jonge Brit die gisteren van een balkon viel en dientengevolge kwam te overlijden, was op Ibiza om zijn vrijgezellenfeest te vieren.

De jongen viel vanaf een balkon op de vijfde verdieping van het hotel Piscis Park in San Antonio. Robert Gillespie, 25 jaar oud, was op slag dood, aldus de Guardia Civil. Fraser, zoals hij door zijn vrienden genoemd werd, was met 20 vrienden naar het eiland gekomen om nog één keer goed de bloemetjes buiten te zetten.

De Schot was afkomstig uit Larbert, in Stirlingshire. De recherche neemt de zaak serieus en onderzoekt de toedracht van de noodlottige val. Vandaag zal er autopsie verricht worden om te zien of het slachtoffer onder invloed was van alcohol en/of drugs.

Fraser heeft de twijfelachtige eer de eerste te zijn die dit jaar op Ibiza om het leven komt door van een balkon te vallen. Jaarlijks vallen er een aantal mensen van balkons op Ibiza. Sommigen springen vanaf hun balkon in het zwembad om hun moed te bewijzen en een enkele keer loopt dit ook niet goed af.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *