Het oude stadje van Ibiza maakt zich klaar voor zombies

  • Home
  • Het oude stadje van Ibiza maakt zich klaar voor zombies

Tijdens de nacht van 17 op 18 maart wordt de derde editie van “Survival Zombie” georganiseerd in Dalt Vila. Iedereen die door de donkere straten van het oude stadje van Ibiza struint, loopt het risico dat zijn hersenen worden opgegeten door hongerige zombies…. De inschrijving voor deze bloedstollende speurtocht is nu geopend!

Dalt Vila wordt gebruikt als angstaanjagende scenario voor de derde editie van het Survival Zombie. Net zoals de voorgaande edities, die werden georganiseerd in San Antonio, moeten deelnemers een aantal items vinden. Kandidaten moeten de tekens, die zijn verborgen in de hoeken van de oude stad, vinden, opdrachten uitvoeren en zorgen dat zij de zombies overleven die hen achtervolgen.

Elke deelnemer moet 22 euro betalen om mee te doen aan het real-life zombie spel. Het verhaal is geschreven en speciaal ontworpen voor de omgeving waar de speurtocht zal plaatsvinden.

Voor 300 personen zullen er ongeveer 35 acteurs zijn, maar als er meer kandidaten zich inschrijven dan wordt het aantal acteurs vergroot. Iedereen die ouder dan 10 jaar is mag meedoen, maar kinderen tussen de 10-14 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassen. Jongeren tussen de 14-18 jaar moeten een getekende toestemming van een ouder hebben om mee te doen aan het zombie spel.

Dus als jij walking-dead verslaafd bent en wel houdt van wat adrenaline dan is dit zeker een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *