Orlando Bloom op de vuist met Bieber [video]

  • Home
  • Orlando Bloom op de vuist met Bieber [video]

orlando-bloomIBIZA – Sterren op de vuist in een restaurant, dat is smullen voor de media. Orlando Bloom is in een restaurant op Ibiza in een gevecht geraakt met Justin Bieber. Een bezoeker filmde een deel van de schermutselingen.

Bieber ging op de loop nadat Bloom geprobeerd zou hebben hem te slaan. Dat meldt TMZ. Volgens een ooggetuige zat het restaurant Cipriani aardig vol met sterren. Onder andere Paris Hilton, Lindsay Lohan en Diddy. Ook de Nederlandse acteur Dirk Zeelenberg was aanwezig, die op zijn Facebook pagina liet weten “overigens wel lekker gegeten te hebben”. Op videomateriaal is de schermutseling te zien, maar een fysiek gevecht is helaas dan weer niet op de beelden vastgelegd. Maar de aanwezige meldt dat Bloom wel degelijk met de vuist uitgehaald heeft naar Bieber.

De twee zouden onenigheid hebben, hoe kan het ook bijna anders, over vrouwen. Justin werd twee jaar eerder erg intiem gezien met Orlando’s toenmalige vrouw Miranda Kerr en enkele maanden geleden was het Orlando die gespot werd in gezelschap van Selena Gomez, met wie Justin een knipperlichtrelatie heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *