Oppositie hekelt verval fitness park

  • Home
  • Oppositie hekelt verval fitness park

fitness-park-cala-de-bouDe oppositie partij PSOE heeft in een verklaring gesteld dat “de omgeving van Cala de Bou en de verwaarlozing van het daar gelegen fitness park bijzondere aandacht verdient.” 

De woordvoerder vervolgt: “Het is onvergeeflijk dat het enige gemeentelijke recreatiegebied in Cala de Bou in een vervallen staat verkeert, door toedoen van de regerende partij PP”. De raadsleden bekritiseren Angel Luis Guerrero en Maria Angeles Mostazo, eraan herinnerend dat het park werd opgericht door de voormalige regering “om de kwaliteit van leven van de burgers te verbeteren, wat zou leiden tot een grote verandering in het gebied.”

De raadsleden wijzen er op dat het park en de omliggende straten in verval zijn en er van de plannen van de PP niets terecht is gekomen. Het welzijn van de burgers is er op achteruit gegaan ter plaatse in plaats van de door de partij beloofde verbeteringen. De PSOE wil zo snel mogelijk een verklaring voor het verval en vraagt bovendien om een duidelijk plan voor het gebied wat zal leiden tot een duidelijke verbetering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *