Opnames door drugsgebruik

  • Home
  • Opnames door drugsgebruik

can-missesIBIZA – Twee jonge toeristen zijn in het ziekenhuis Can Misses in Ibiza opgenomen na het gebruik van drugs. Het betreft een Brit en een Amerikaan. Beiden zijn vandaag kort na elkaar opgenomen.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Twee jonge toeristen, een Brits en een Amerikaans, zijn vandaag opgenomen in het ziekenhuis Can Misses na het gebruik van drugs. Dat meldt de gezondheidsdienst. Beiden werden niet goed in een nachtclub in de gemeente San Antonio en de hulpdiensten moesten ter plaatse komen.

De Britse toerist werd om 4 uur niet goed en de ambulance werd gebeld. Die nam de slechts 20 jarige jongen mee naar Can Misses. Hij verkeert in zorgwekkende toestand en verblijft op de afdeling intensive care. Met de Amerikaan gaat het iets beter. Deze 30 jarige man ligt ter observatie op een gewone afdeling van het ziekenhuis.

Van balkon
Om 08:00 werd er nog een jonge man met een nog onbekende nationaliteit binnen gebracht. Hij was in de Calle Badajoz in de wijk Cala de Bou in San Jose van de derde etage naar benoden gevallen. Hij kwam hard op zijn hoofd terecht en werd meegenomen naar het ziekenhuis om zijn letsel beter te bekijken en onderzoeken. Over de toedracht is niets bekend.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *