Openingsweekend zonder incidenten

  • Home
  • Openingsweekend zonder incidenten

opening-2016IBIZA – De lokale politie van San Jose weet te melden dat het weekend van de openingsfeesten zonder noemenswaardige incidenten is verlopen. Space en Ushuaïa hebben zich aan de sluitingstijden gehouden.

Er waren speciale operaties van de politie gedurende het hele weekend. Zo waren er tussen 15.00 en 23.00 verschillende wegcontroles in het gebied rondom Playa den Bossa op zaterdag en ook gedurende de hele zondag en zondagnacht waren er flink wat controles waarbij de lokale politie werd ondersteund door leden van de Guardia Civil.

Ushuaïa mocht vanwege de opening om 2 uur sluiten in plaats van het gebruikelijke 0:00 en de Space mocht tot maandagmorgen 12 uur open blijven.

De politie hield 24 mensen aan voor het bezit van drugs en er waren 9 mensen die te veel alcohol op hadden achter het stuur. Volgens de politie een normaal aantal in een dergelijk druk weekend.

Ushuaïa kreeg vandaag wel een boete opgelegd van 12.000 euro voor geluidsoverschrijding. Dit vond plaats tijdens een meting om 23:20 op 13 juli 2015.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *