Opening ziekenhuis weer uitgesteld

  • Home
  • Opening ziekenhuis weer uitgesteld

can-misses-luchtfotoDe soap Can Misses duurt nog even voort, want de opening van het nieuwe ziekenhuis in de hoofdstad is wederom uitgesteld. Dit maakte de directeur generaal bekend.

De directeur-generaal van de Balearen Health Service, Ignasi Casas, heeft bevestigd dat als het ziekenhuis is niet klaar tegen juni de overgang van het oude naar het nieuwe zal worden opgeschort tot september. 
Casas beweerde dat ze nog steeds hoop hebben dat alles rond juni klaar is, maar een vertraging is al snel opgelopen. Een verhuizing van het oude naar het nieuwe gedeelte is nog even overwogen in juli of augustus, maar door de omvang van deze klus en het hoge volume van patiënten in deze maanden zou de zorg in gevaar brengen.
In november 2013 eiste de Gezondheidsdienst dat het ziekenhuis uiterlijk februari 2014 klaar zou moeten zijn. Maar wederom liep de bouw tegen flinke tegenslagen op waardoor de opening vertraagd werd.

Een woordvoerder van de regering heeft bekend gemaakt dat er voor de inrichting van het nieuwe ziekenhuis inmiddels een bedrag beschikbaar is van 4 miljoen euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *