Opening Music on bij Amnesia

  • Home
  • Opening Music on bij Amnesia

amnesiaEr zijn niet zoveel feesten waar je als reporter maandenlang naar uitkijkt. Music On in Amnesia is de uitzondering die de regel bevestigt.

Geen enkel ander feest is ook maar een klein beetje te vergelijken met dit event.
Amnesia stond al maanden met een grote rode viltstift omcirkeld in mijn club agenda.

Music On 1

Lekker ouderwets op zijn Hollands vertrokken we vroeg naar Amnesia. Al die tijd dat ik al op het eiland woon proberen clubbers me mee te trekken in de gewoonte om laat te gaan en de laatste jaren lijkt het steeds later te worden voordat ze naar de clubs gaan.  of 4 uur naar binnen lijkt eerder regel dan uitzondering. Maar waarom? En wat doe je tot die tijd? In het begin is het dan ook nog wat rustig, maar dat geeft de gelegenheid weer eens lekker de club rond te dwalen, iets wat je op een later tijdstip praktisch onmogelijk gemaakt wordt. Een paar drankjes en een uurtje of wat later is het feest in volle gang en stroomt Amnesia goed vol. We genieten van de beats van Joseph Capriati, die de uitzinnige clubbers uit zijn hand laat eten. Plaat na plaat gaan de handen omhoog… We bleven zolang hangen dat we haast vergaten dat we ook even op terrace moesten kijken!

Music On 2

Net oen Re Up werd opgevolgd door de publiekslieveling Marc Antona kwamen we aan op terrace. Toch is ook Marc eigenlijk alleen het voorprogramma van de held van de avond, Marco Carola. Hij zou om 3 uur draaien. Inmiddels is het terras bomvol en zit aan de maximale capaciteit. De tijd tikt verder en steeds meer mensen vragen zich af hoe het zit met hun held…

Music On 4

Om precies vier uur, een uur na de geplande tijd neemt Carola plaats achter de booth en voor zover mogelijk komen er nog meer clubbers naar terrace. Uit iedere hoek lijken mensen te komen. De visuals ondersteunen de gruwelijke set van Carola en de aanwezige menigte gaat echt he-le-maal los, plaat na plaat. Een ware grootmeester, dat was het uurtje extra wachten meer dan waard.

Music On 8
Music On 7
Muziek op 9

Met dank aan onze vrienden van:

essentialibiza-logo

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *