Ontmoeting NL ondernemers

  • Home
  • Ontmoeting NL ondernemers

ondernemers-meetingIBIZA – Op initiatief van Roel Azaro, eigenaar van Ibizatellite, vonden er in het verleden twee ontmoetingen plaats van Nederlandse ondernemers op Ibiza. En nu wordt er gekeken of er weer animo is voor een dergelijke samenkomst.

Roel doet de volgende oproep:

Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat er een bijeenkomst (eigenlijk waren het er 2) was voor de Nederlandse ondernemers op Ibiza. Inmiddels zijn er weer een groot aantal bijgekomen en verdwenen. Doel van deze bijeenkomst is kennis maken met elkaar en ook niet onbelangrijk je netwerk te vergroten om zodoende meer omzet te creëren. Mijn vraag; is hier animo voor? Indien dit het geval is krijg je binnenkort een enquête / vragenformulier toegezonden waarin gevraagd wordt naar je o.a. bedrijf activiteiten, adres, contact persoon etc.. Reageer even onder dit bericht en stuur ook als contact persoon een mailtje aan 2016nooi@gmail.com
Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er een datum en locatie bekend worden gemaakt.

Gezien het grote aantal ondernemers van Nederlandse of Belgische komaf op het eiland zou je verwachten dat er veel animo is voor een dergelijk initiatief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *