Ongeval in beachclub : Danseres valt van grote hoogte tijdens show

  • Home
  • Ongeval in beachclub : Danseres valt van grote hoogte tijdens show

Op woensdag is een tragisch ongeval gebeurd in een populaire club in Sant Antoni, Ibiza. Een danseres viel van grote hoogte toen de constructie, waarin ze zich bevond tijdens een luchtshow, instortte. Het incident vond plaats boven de zwembadzone, waar veel toeristen, voornamelijk Britten, aanwezig waren. Ooggetuigen waren geschokt en bezorgd om de veiligheid van de danseres, die gelukkig niet gewond bleek te zijn na medisch onderzoek.

Ondanks de geruststelling van het clubmanagement dat dit het eerste ongeluk was in twaalf jaar, was de impact op de toeristen aanzienlijk. Het voorval bracht een schaduw over hun vakantie-ervaring. Een aanwezige groep vrienden, die hun dag voor een aanzienlijk bedrag hadden gepland, uitte hun teleurstelling en bezorgdheid over de veiligheidsmaatregelen van de club.

Het incident benadrukt de noodzaak van strikte veiligheidsnormen in toeristische attracties, vooral wanneer acrobatische en risicovolle acts worden uitgevoerd. De club verzekerde dat dergelijke ongevallen zeer zeldzaam zijn en dat ze hun veiligheidsprotocollen zullen herzien om toekomstige incidenten te voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *