Ongeregeldheden tijdens Halloween

  • Home
  • Ongeregeldheden tijdens Halloween

vuurwerk-in-beslag-genomenSAN ANTONIO – De politie van San Antonio heeft tijdens de nacht van Halloween aardig wat extra werk gehad, zo blijkt uit het persbericht. Er zijn flink wat boetes uitgedeeld en er werd vuurwerk in beslag genomen.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

De lokale politie van Sant Antoni heeft tijdens de nacht van Halloween 23 boetes uitgedeeld waarvan 16 aan minderjarigen, zes aan zaken met een nachtvergunning en drie aan zogenaamde wijnhuizen.
Tijdens controles bleken de wijnhuizen alcoholische dranken te schenken aan minderjarigen. Naast de opgelegde boetes onderzoekt de gemeente ook of er verdere sancties nodig zijn. In sommige gevallen treft de wijnhuizen geen blaam omdat de minderjarigen drank lieten kopen door volwassenen.

In het begin van de avond controleerde de politie een groep jongeren die voornemens waren om vuurwerk af te steken. Dat is in Spanje toegestaan voor sommige soorten vuurwerk, maar omdat niet al het vuurwerk was voorzien van etiketten kon de klasse van het vuurwerk niet worden vastgesteld. Voor sommige klassen vuurwerk geldt dat dit uitsluitend door mensen ouder dan 16 of zelfs 18 jaar mag worden afgestoken. Het vuurwerk is in beslag genomen en de overtreders zijn bekeurd.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *