15.4 C
Ibiza Town

Onder invloed van drugs bejaarde aangereden

Moet lezen

bejaarde-doodgereden-san-jordiEen bejaarde vrouw overleed gistermiddag na te zijn geraakt door een auto waarvan  de bestuurder onder invloed was van drugs. Het ongeval vond plaats in San Jordi.

In de Calle Mont Blanc in het dorpje net onder de rook van Ibiza liep de vrouw op het trottoir toen ze door de automobilist geschept werd. De ter plaatse gekomen ambulance medewerkers zijn nog enige tijd bezig geweest om te oude vrouw te reanimeren maar deze hulp mocht helaas niet baten. De overledene was zeer bekend in San Jordig. Het betreft Maria Bonet, moeder van de eigenaar van Cas Sac. Zij was 82 jaar oud.

De lokale politie in San Jose, die snel ter plaatse was op de plek van het ongeval onderwierp de bestuurder van de auto meteen aan een drugstest en kon niets anders constateren dan dat de man onder invloed was van drugs. Een blaastest om te zien of er ook alcohol in het spel was werd door de man geweigerd. Hij zal vandaag of morgen nog aan de rechter worden voorgeleid.

De straat waar de oude vrouw werd geraakt is de hoofdroute die toegang verschaft tot het dorp San Jordi en is een drukke doorgaande weg, met een hoog volume van verkeer. De straat heeft smalle en zeer kleine trottoirs.

 

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel