Nóg meer vluchten naar Ibiza

  • Home
  • Nóg meer vluchten naar Ibiza
Eurowings A330-200 in Taipeh
Eurowings A330-200 in Taipeh

KEULEN / IBIZA – De Duitse touroperator alltours breidt de vluchtcapaciteit explosief uit op de Nederlandse markt en gaat nieuwe bestemmingen aanbieden met Eurowings vanaf de Duitse luchthaven Keulen (op twee uur en een kwartier met de auto vanaf Utrecht).

“Wij hebben meer dan 20.000 extra stoelen voor de Nederlandse markt ingekocht voor de zomer van 2016”, aldus Marc van Rijsingen (sales representative Nederland). Het afgelopen zomerseizoen werd er door alltours via Floow Travel vliegcapaciteit voor Nederland ingekocht. Toen ging het om 10.000 stoelen op vluchten vanaf Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.

Vanaf Amsterdam biedt de touroperator vluchten aan naar de Balearen, de Canarische Eilanden, Griekenland, Turkije en Faro. Vanaf Eindhoven Mallorca, Ibiza, Malaga en Faro en vanaf Rotterdam en Groningen Airport Eelde wordt Mallorca aangeboden. “Via alltours-X is er uiteraard nog meer mogelijk, want daarin kan je bijvoorbeeld ook vluchten boeken van easyJet dat vanaf Amsterdam meerdere routes gaat vliegen waaronder de Griekse eilanden. En vergeet ook niet Vueling, dat vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Mallorca en Ibiza vliegt in de zomer”, aldus Van Rijsingen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *