Nikki Beach White Party: Ibiza’s meest decadente feest

  • Home
  • Nikki Beach White Party: Ibiza’s meest decadente feest

 

Speciaal voor alle glamourpoezen en luxepaardjes op het eiland keert het meest decadente feest van Ibiza terug. Morgen, donderdag 13 juli, organiseert Nikki Beach Ibiza weer haar beroemde White Party.

 

Party samen met de jetset in je mooiste outfit, die zoals de naam al zegt, strictly white is. Verwacht een indrukwekkend scala aan entertainment met dansers, acrobaten en live muziek onder het genot van een glas, of eerder een fles, champagne. Nikki Beach’s White Party is ideaal voor alle mensen die op zoek zijn naar een exclusiever feest op het eiland.

 Volgens oprichter en eigenaar Jack Pinrod is Nikki Beach niet zomaar een beachclub, het is een lifestyle. Althans, dat is het concept en succesvolle formule dat Nikki Beach heeft laten uitgroeien tot waar internationaal fenomeen in de party scene.  Volgens Jack is Nikki Beach de eerste luxueuze strandtent waarbij eten, entertainment en kunst bij elkaar zijn gebracht.

 

Nikki Beach Ibiza bevindt zich aan de oostelijke kant van het eiland, in Santa Eulària. De beachclub ligt precies in  een waanzinnige baai wat zorgt voor een spectaculair uitzicht en een mega idyllisch eiland gevoel. Niet zo gek dus dat het erg moeilijk is om hier überhaupt nog een reservering te krijgen. Het restaurant is razend populair en in het hoogseizoen altijd heel snel volgeboekt. Mocht je wel zo gelukkig zijn om een middagje te lunchen tussen de rich en famous op Ibiza, probeer dan eens de sushi boat, gegratineerde kreeft of de peking duck. Maar niet schrikken als je de rekening krijgt he, we hebben je tenslotte gewaarschuwd.

Behalve lunchen komen alle jetsetters ook naar Nikki om eens goed ordinair te feesten en papa’s geld  flink te gaan verbrassen.  En op de White Party gaat het hier er helemaal wild aan toe. Champagne is hier namelijk niet alleen om te drinken. Alle bubbels – het liefst natuurlijk  in de vorm van Dom Perignon of Crystal – wordt hier maar al te graag over elkaar heen gespoten.  En dan alles onder het nom van- hoe duurder hoe beter. Wanneer men een fles bestelt, en sommige magnums kunnen oplopen tot wel 120.000 euro (!) wordt dit niet zomaar terloops even naar de tafel of strandbed gebracht. Nee dit wordt met een hele show aangekondigd; denk aan vuurwerk, verkleed personeel en muziek. Zo komt de besteller dan eindelijk in het middelpunt van de belangstelling te staan en voelt zich even helemaal het alfamannetje. Ook krijgt de besteller als bonus vaak opeens meer aandacht van alle vrouwen op de strandtent. Zal vast gaan om zijn leuke persoonlijkheid.

 

Anyways, of het too much is of niet, dat laten we voor nu even achterwege. Wel  kunnen we vaststellen dat het feesten hier met alle snobs der snobs in ieder geval alles behalve saai zijn is. Of je het nou wil of niet, een dagje op Nikki Beach zal  gegarandeerd zorgen voor een goede instagram story.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *