Nieuwjaarsduik op Ibiza

  • Home
  • Nieuwjaarsduik op Ibiza

nieuwjaarsduik-2013Ook voor nieuwjaarsdag in 2014 staat de inmiddels bekende Ibiza nieuwjaarsduik weer op het programma. Het aantal deelnemers stijgt met het jaar.

In 2011 waren er 3 helden te bespeuren die het water ingingen en in 2012 noteerden we al 30 mensen. Dat aantal werd in 2013 nog eens verdubbeld naar 60 duikers, dus we zijn benieuwd hoeveel we er dit jaar mogen tellen…

Ook dit jaar weer, op de eerste dag van januari, organiseert Vino & Co de traditionele en gezonde Nieuwjaarsduik, in de blauwe wateren van Salinas. En graag nodigen we iedereen hiervoor uit! Veel vrienden, van verschillende nationaliteiten, hebben al toegezegd om opnieuw mee te duiken, na de heerlijke dagen die we tijdens de vorige edities beleefd hebben.

Dus: op woensdag 1 januari, op het strand van Salinas tussen Malibu en Guarana, om 12.00 uur sharp, duiken we weer en we zouden het heel leuk vinden, als je meeduikt! En als je niet zo’n held bent en het nieuwe jaar wilt beginnen met een frisse duik, kom dan even langs voor een toast. Vino & Co regelt het bubbeltje en een snack, maar je bent vrij om ook een hapje mee te nemen, zodat we -als het weer een beetje meezit- de middag weer met z’n allen picknickend op het strand door kunnen brengen.

We hopen jullie allemaal te zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *