Nieuwe stap richting innovatie van gastvrijheid

  • Home
  • Nieuwe stap richting innovatie van gastvrijheid

De gemeente heeft gisteren ingestemd met de intentie om het algemene protocol te ondertekenen tussen Consell d’Eivissa en de Balearische regering voor de bouw van een hotelschool in één van de paviljoens van Sa Coma.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.

Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]

[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Zoals gister gemeld is het doel van deze overeenkomst om het proces te vergemakkelijken, zodat zij aan de grote vraag van de horeca kunnen voldoen.

De samenwerkingsovereenkomst tussen het ministerie van arbeid en de gemeente van Ibiza, zorgde er vandaag voor dat de voorzitter van de Balearen Francina Armengol, een bezoek bracht aan de faciliteiten van Sa Coma. ‘

Bovendien kent de gemeente ook haar goedkeuring toe voor het verder steunen van mensen met een minimuminkomen in 2017 zoals dat ook van kracht was in 2016. Hieruit is voorgekomen dat zo’n 41 mensen gesteund zijn voor een totaalbedrag van €112,552.32.

De Consell d’Eivissa benadrukt dat dit een actie is van universele solidariteit van de samenleving jegens de burgers die kampen met economische en sociale moeilijkheden om in basisbehoeften te voorzien. Die door middel van de juiste middelen te handhaven om de integratie in het sociale leven en het arbeidsproces te bevorderen.

Gister werden ook de kosten van het onderhoud en reiniging van het eiland goedgekeurd voor de periode 2017-2020 voor een totaalbedrag van €2.480.951 euro.

[/s2If]

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *