15.3 C
Ibiza Town

Nieuwe layout Ibizavandaag

Moet lezen

nieuwe-layoutSAN RAFAEL – Ibizavandaag heeft zich met ingang van vandaag in een nieuw jasje gestoken. De website moest worden aangepast in verband met de komende wijzigingen deze winter. Er is een flinke uitbreiding op komst.

En om alle uitbreidingen de komende winter goed uit te kunnen voeren waren er nogal wat wijzigingen nodig aan de indeling en de software. Meteen een goede reden om de site een nieuwe frisse look te geven haar 2,5 jarig bestaan. In de winter zullen het aantal gidsen worden uitgebreid, er komen nog veel restaurant recensies aan en ook zullen we meer aandacht gaan besteden aan wandel- en fietsroutes op het eiland.
Daarnaast zijn we in gesprek met een accommodatieverhuurder die wellicht rechtstreeks bij ons zijn aanbod gaat onderbrengen.

En tot slot hebben we ook voor de clubbers goed nieuws, want vanaf het seizoen 2015 zullen we de complete club agenda op gaan nemen op onze website. Opmerkingen, klachten, complimenten en andere zaken over de nieuwe layout graag in de comments onder dit bericht.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel