Nieuw radiostation JFK Ibiza

  • Home
  • Nieuw radiostation JFK Ibiza
jfk-radioNieuw radiostation op Ibiza en Formentera : JFK Ibiza. Vanaf vandaag in de ether te beluisteren.
 

Vanaf vandaag klinkt het op Ibiza en Formentera anders op de radio. Het radiostation JFK Ibiza zal dan overal te horen zijn met een mix van Jazzy, Funky en Kool(e) kwaliteitsmuziek van The Brand New Heavies, Jamiroquai, Incognito, Jamie Cullum en meer.
JFK Ibiza zal live in de ether te ontvangen zijn op heel het eiland Ibiza en het naast gelegen eiland Formentera op 102.4 FM.
‘De zorgvuldig gekozen non-stop muziek past helemaal in de stijl van Ibiza; stoer, relaxed en in de flow van dit unieke vakantie eiland, aldus initiatiefnemer Kees Nijssen. ‘De muziek die gedraaid wordt op JFK Ibiza wordt zorgvuldig samengesteld door Peter Rijsenbrij bekend van de Nederlandse radio. Hij heeft vele radio formats gemaakt en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen, aldus een enthousiaste Nijssen.’
De makers van JFK Ibiza  zijn succesvolle radio ondernemers en hebben met partners meerdere radiostations in Spanje waaronder het succesvolle XtraFM, Oldies en HitRadio aan de Costa Blanca en Costa Brava.
JFK Ibiza is vanaf 9 augustus te beluisteren op 102.4 FM op Ibiza en Formentera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *