Nieuw fietspad Salinas

  • Home
  • Nieuw fietspad Salinas

fietspad-salinasVorige week heeft de Consell goedkeuring gegeven aan een project om een fietspad te bouwen op de laatste kilometer van de toegang tot sa Canal in Ses Salines en het Salinera Española hoofdkwartier.

Het nieuwe fietspad zal 2,6 meter breed worden en geconstrueerd worden aan de linkerkant van de weg die naar de kantoren leidt. Deze worden momenteel gebruikt als kantoor voor de parkeerplaats. Samen met de werkzaamheden van de aanleg van het fietspad wordt meteen een nieuwe elektriciteitskabel ondergronds aangelegd.

Het totale project is begroot op 605.000 euro, waarvan 36.000 euro zal worden gebruikt voor het onteigenen van grond wat nu in het bezit is van het zoutwinning bedrijf. De werkzaamheden zullen naar schatting ongeveer vier maanden in beslag gaan nemen.
Binnen een maand liggen de plannen ter inzage voor het publiek en moeten ze worden goedgekeurd door de milieu afdeling van de gemeente. Als dat eenmaal zover is dan zal er na het toeristenseizoen van 2013 begonnen worden met de werkzaamheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *