Nervo prima warming-up voor Guetta en Garrix

  • Home
  • Nervo prima warming-up voor Guetta en Garrix

NervoPLAYA D’EN BOSSA – Ushuaia was maandagavond veel eerder dan eerdere avonden afgeladen vol. Ruim 6000 partypeople kwamen al tegen zeven uur voor Nervo, Martin Garrix en David Guetta. Een absolute topbezetting van DJ’s, die in maart nog alle drie op mainstage van Ultra Music Festival in Miami stonden.

Martin Garrix hebben we een aantal weken geleden bij zijn optreden in Pacha al een veer in de kont gestoken: de 18-jarige Amstelvener kreeg Ushuaia helemaal aan zijn voeten. Garrix liet met een booming set onmiskenbaar zien dat hij zich prima kan meten met de grote namen op het eiland.
Over Guetta is ook al veel gezegd en geschreven: de Fransman draaide een energieke set met veel bekend werk. Hij had in Ushuaia meer dan bij zijn F*** Me I’m Famous-shows in de Pacha veel interactie met het publiek.

De andere warming-up-act, Nervo, was voor velen een positieve verrassing. De Australische zusjes Miriam en Olivia Nervo zetten samen een hele beste set van ruim anderhalf uur neer. De dames brachten een goede combinatie van energieke bigroom-house en opbouwende progressive house met felle drops. Ze besloten de set met een prima remix van de hit ‘Revolution’, die het duo maakte met de Rotterdamse DJ Umet Ozcan en R3hab uit Amsterdam en Umet Ozcan’s nieuwe hit ‘Raise Your Hands’.
Voor het grote publiek zijn de zusjes Nervo nog onbekend; ze werken al jaren samen met David Guetta en waren onder meer mede-verantwoordelijk voor het schrijven van het nummer ‘When Love Takes Over’, dat Guetta samen met Kelly Rowland uitbracht.
David Guetta staat deze zomer elke maandag in Ushuaia. Volgende week maandag zijn Tommy Trash, Nervo en de Rotterdamse DJ Oliver Heldens de gast-DJ’s.

guetta-ushuaia

 

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *