Nederlandse talent ANOTR bij ANTS Ushuaïa

  • Home
  • Nederlandse talent ANOTR bij ANTS Ushuaïa

Met een eiland waar iedere dag zoveel feesten zijn, zelfs nog eind september, kan het soms moeilijk zijn om te kiezen waar je heen wil. Maar als je zin hebt in techno, dan is ANTS  bij Ushuaïa vandaag zeker een aanrader. Het feest staat bekend om het hosten van de meest invloedrijke techno DJ’s van het moment. Iedere zaterdag gaat het vanaf 17.00 los in dit super populaire party hotel in Playa d’en Bossa. Kom vroeg en geniet van een cocktail rondom het zwembad, terwijl er steeds harder gedraaid zal worden.

 

Vandaag zal de Italiaanse techno titaan Illario Allicante plaatsnemen achter de DJ booth en het publiek voorzien van unieke techno muziek. Maar ook talent van eigen bodem ANOTR zal er bij zijn. Het Nederlandse DJ duo staat op alle grote festivals in Amsterdam, maar komt voor het mega feest ANTS vandaag overvliegen naar Ibiza. Verder zullen de Britse Steve Lawler en wAFFook op het programma staan voor vandaa.

 

Tijdens het feesten op Ushuaïa zal je betoverd worden door de fenomenale productie die komt kijken bij een ANTS feest. Een fantastisch geluidssysteem in combinatie met een spectaculaire licht en laser show. Wedden dat je volgende week weer bij ANTS staat?

Eén van de mooiste dingen aan ’s middags feesten op Ushuaïa is dat je ’s avonds in één keer door kan gaan naar Hï Ibiza waar Black Coffee op de zaterdag avond resident is. Je hebt geen excuus om te stoppen met feesten, want deze twee A-locaties bevinden zich naast elkaar, je hoeft letterlijk alleen de straat over te steken. Grijp dus deze kans om twee super uitgaanslocaties van je Ibiza-to-do list af te strepen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *