15 C
Ibiza Town

Nederlandse ondernemers wijken uit naar Ibiza

Moet lezen

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Verandering van weer

Ses Salinas

flipflopIn Nederland hebben dj’s, clubeigenaren en organisatoren van dancefeesten het zwaarder dan ooit. Vandaar dat een aantal van hen eieren voor hun geld kiest en op het altijd zomerse feesteiland Ibiza voor zichzelf begint.

Martijn Machielse is één van de ondernemers die zijn droom achterna is gegaan, en nu elke woensdag op Atzaro Beach het feest Flipflop organiseert. „Atzaro is heel bekend op Ibiza. Ze hebben hier ook een vijfsterrenhotel waar celebs als Jade Jagger, Kate Moss en Kylie Minogue vaak slapen”, vertelt de organisator die zelf al jaren op het eiland komt. „We hebben vorige maand de opening gedaan. Het was volle bak en het ging helemaal los.”

Over de keuze voor Ibiza kan hij kort zijn: „In Nederland valt met dit weer gewoon niets meer te organiseren. Het risico is te groot; met regen hoef je niet meer te rekenen op genoeg bezoekers.” Verder ziet hij als een echte ondernemer een gat in de Ibiza-markt. „Wij geven een feestje in de namiddag en avond, terwijl de clubs pas rond één uur ’s nachts vollopen. Je kunt dus gelijk vanaf het strand door en hoeft niet meer tot de volgende ochtend in een club te staan. Dat misten we zelf heel erg, toen we hier nog als toerist kwamen.”

Bron: Spitsnieuws.nl

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!