Nederlandse ondernemers komen samen

  • Home
  • Nederlandse ondernemers komen samen

ondernemers-op-ibizaGisteren werd er voor het eerst een bijeenkomst georganiseerd waarbij Nederlandse ondernemers elkaar konden ontmoeten.  Ondanks het prachtige weer was de opkomst toch goed te noemen volgens de organisatie.

Bij de aanvang van de meeting werd er een enigszins stijve voorstelronde gedaan, maar naar mate de middag vorderde ging het er gezellig maar ook losjes aan toe. De meeste mensen die aanwezig waren kenden elkaar al via sociale media sites, zoals Facebook en nu was er dan gelegenheid om elkaar in levende lijve te zien onder het genot van een drankje. 

 Al snel kwamen er al een aantal vragen boven water die om een creatief antwoord vroegen, onder andere met betrekking tot het invoeren van een vintage bus, tot het vervoeren van mensen zonder taxi vergunning. De creatieve antwoorden om één en ander op te lossen werden rap gevonden. Dit was dan niet direct de doelstelling van deze middag, maar wel een van de dingen waarin de Nederlandse ondernemers op Ibiza elkaar hopen te kunnen ondersteunen.

De aanwezigen waren het over één ding eens: er is duidelijk behoefte aan een dergelijke initiatief. Omdat bijna iedereen in de zomer (te) druk is met werkzaamheden werd het ook meteen duidelijk dat samenkomsten als deze plaats moeten vinden in het voor- of najaar, of allebei. Eind april komt er een vervolg op deze eerste bijeenkomst en het plan is om ook snel een website te openen met een forum waarin de ondernemers op Ibiza elkaar om hulp kunnen vragen en ondersteunen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *