Nederlandse hostesses op Ibiza gezocht

  • Home
  • Nederlandse hostesses op Ibiza gezocht

Een hele zomer op Ibiza. Iedere dag in de zon, unlimited cocktails, en de meest exclusieve feesten met de grootste DJ namen van dit moment. Uitbrakken van je kater in het zoute zeewater, terwijl je huid een nog dieper goud bruin kleurtje krijgt. Een instagram die vol staat met de mooiste sunsets en dikke parties waar al je vriendinnen jaloers op zullen zijn. Elke dag korte shorts en 30 graden, met Ushuaïa als je achtertuin. Oh, en je krijgt er nog betaald voor ook.

Dit is de ultieme kans om aanstaande zomer op Ibiza te werken! Wij bieden jou de kans om een hele zomer lang geld te verdienen terwijl jij je tijd doorbrengt op hét party eiland van Europa. Zie jij een zomerbaan wel zitten op de meest hotte vakantiebestemming van het moment? Lees dan snel verder, want we hebben some exciting news for you.

Hoewel het met deze winterkou misschien nog wel ver weg lijkt, staat voor je het weet de zomer alweer voor de deur. In mei zullen de officiële openingsparties dan eindelijk plaatsvinden en zal het hoogseizoen van start gaan. Dit betekent ook dat alle hotspots op Ibiza en populaire clubs weer opzoek zijn naar nieuwe en spontane dames die hun team komen versterken.

Diverse clubs waar Ibiza Vandaag mee samenwerkt zijn momenteel nog druk bezig met het vinden van echte glamourgirls en hostesses. Dus, hou jij van dansen en vind je het niet erg om in de spotlight te staan? Ben jij een echte social butterfly en vind je het leuk om mensen (denk aan knappe mannen) te ontvangen?. Mail dan je CV met foto naar redactie@ibizavandaag.nl en wie weet heb jij deze zomer de droombaan van je leven. (Affiniteit met nachtleven en horeca ervaring is een pre)

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *