Nederlandse bloemen op Ibiza

  • Home
  • Nederlandse bloemen op Ibiza

rozen-uit-hollandDe Nederlandse ondernemer Hennie Cornelissen, sinds 2000 actief op Ibiza met een grote meubelzaak (La Silla) en een transportbedrijf (Balearen Express S.L.) importeert sinds februari 2013 verse bloemen vanuit Nederland. De bloemen worden vers gekocht op de veiling in Naaldwijk en gekoeld naar Ibiza vervoerd.

En het idee van Cornelissen slaat zo goed aan, dat hij zich binnen enkele weken al af moet gaan vragen hoe hij aan de vraag kan blijven voldoen. Hoteliers, wedding planners en discotheken. Stuk voor stuk tonen ze grote interesse in het initiatief van de Hollander. Zelfs villa verhuurbedrijven rekent hij al tot zijn klantenkring.

Naast de grote afnemers is er ook veel vraag van particulieren naar bloemen. Zij kunnen niet alleen terecht in de enorme loods van Cornelissen aan de weg van Ibiza naar San José, maar binnenkort ook bij één van de vele distributie punten zoals de nieuwe- en de oude markt in Ibiza stad, of bij de grote fruit winkel in San Antonio.

Verticale tuinen

Naast bloemen worden er in de loods van de importeur ook verticale tuinen verkocht. Verticale tuinen zijn bijzonder vernuftig bedacht en kunnen op iedere locatie geplaatst worden, zonder dat ze veel ruimte in beslag nemen. In de kunststof rekken die aan de wand gemonteerd worden, worden speciale potten geplaatst met planten die op basis van een hydrocultuur worden voorzien van voeding. Bijna geen omkijken naar en de mogelijkheid om te variëren in onbeperkt.

Een bezoek waard

Is je interesse gewekt omdat je graag een bloemetje in huis wilt hebben, of wil je hebt een bedrijf wat je wilt opvrolijken met bloemen, bezoek dan gerust het bedrijf eens. Het is te vinden aan de weg van Ibiza naar San José ter hoogte van kilometer 4.5
Bellen kan ook, je wordt in je eigen taal te woord gestaan: +34 625 26 34 81

Bloemen uit Holland
Verse bloemen uit Holland op Ibiza

 

verticale-tuin
Een verticale tuin. Geschikt voor iedere plek

[googlemap lat=”38.89423942194029″ lng=”1.3582277297973633″ align=”undefined” width=”495px” height=”225px” zoom=”17″ type=”G_SATELLITE_MAP”]38.894239,1.358228[/googlemap]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *