Café de Baron op Ibiza te koop [update]

  • Home
  • Café de Baron op Ibiza te koop [update]

dennis-patriciaCALA LLONGA – Het eerste verjaardagsfeestje is er nog niet, of de Baron staat alweer in de verkoop. De zaak waar Nederlandse vakantievierders in Cala Llonga aan de frikandellen en bitterballen kunnen wordt ter overname aangeboden.

Op 1 april werd de zaak geopend door een Nederlands stel. Eigenaar Moelker wil voor 60.000 euro de sleutels ruilen van het pand, wat na overname 1.000 euro per maand aan huur doet. Voor dat geld krijg je wel een woonruimte en een horecapand met 80 vierkante meter (overdekt) terras. Als de verkoop een feit is, kunnen we ook deze ondernemers toevoegen aan de serie “vele zien komen, en nog meer zien gaan”.

Er is door Dennis en Patricia een flinke investering gedaan die veel groter is dan de vraagprijs. Ze zeggen zelf in een reactie: “het is voor ons belangrijker dat de zaak een nieuwe eigenaar krijgt, we hebben er een stukje van onze ziel ingestopt. En dan nemen we verlies wel op de koop toe.”. Gezondheidsproblemen van Dennis en desinteresse van de persoon waarvoor ze de zaak mee hebben helpen opzetten heeft ze tot verkoop aangezet.

Aanvullende informatie:

Baron ligt in de plaats Cala Llonga, een plaats met veel Nederlandse en Engelse toeristen. Het restaurant ligt op loopafstand van het strand (ong. 200meter) Het heeft een zeer ruim eigen afgesloten terras van circa 80 vierkante meter waarvan een gedeelte overdekt.
Binnen beschikt het restaurant over een bar, een zeer ruime keuken met veel nieuwe apparatuur. Ook een zeer ruime woon & slaapkamer evenals een badkamer zijn in het pand aanwezig.
Tenslotte is er nog een grote voorraad onder het restaurant zodat opslag geen enkel probleem is. Het geheel is ideaal voor een enthousiast horecakoppel waarvan er in elk geval 1 kan koken. Met de juiste menukaart kan deze zaak zowel zomers als winters goed draaien. De huur na overname bedraagt €1000,= per maand voor het complete pand dus inclusief woonruimte.

Voor verdere informatie kijk je op www.facebook.com/baronibiza of bellen met Dennis of Patricia kan op het volgende telefoonnummer (0034)611249724

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *