Natural Pau: fitgirl paradijs midden in San Antonio

  • Home
  • Natural Pau: fitgirl paradijs midden in San Antonio

Fit blijven tijdens je vakantie in Ibiza is nogal een dingetje. Tot in de vroege uurtjes op stap, een overvloed aan aardbei Daiquiris, weinig slaap, en elke dag junkfood is hier inmiddels dagelijkse kost geworden. Want met deze hitte hebben we tenslotte weinig zin om te koken, laat staan te gaan sporten. Dacht het even niet. Maar ja, als we zo door gaan tot het eind van de zomer, dan is er straks nog maar weinig over van onze summerbody, waar we zo hard voor hebben getraind. Maar vergeet niet dat het vooral het eten is waardoor we altijd zo gigantisch aankomen tijdens de vakantie. Dus, gaat het sporten nou niet echt van een leien dakje – bij wie trouwens wel met 35 graden – dan kan een beetje gezond eten nog heel veel schade beperken. Neem daarom eens een kijkje bij het restaurant Natural Pau, een ware oase midden in de gekte van San Antonio. Hier kies je namelijk voor een gezonde hangover cure, in plaats van weer twee zakken chips en een hamburger.

Het menu van Natural Pau staat vol met overheerlijke en natuurlijk recepten, ideaal voor alle veganisten, vegetariërs en flexetariërs op het eiland. Met een uitgebreid assortiment aan sapjes, smoothies, brunch opties inclusief to die for toasts, is dit restaurant sowieso een aanrader voor wie graag buiten de deur eet maar toch gezond eten ook belangrijk vindt. Ook worden er hier hele lekkere salades geserveerd. Maar goed, ik begrijp natuurlijk ook wel dat er soms katers tussen zitten die echt niet worden opgelost met een quinoa salade. Maar wees niet bang, er staan ook gewoon pizza’s op het menu, die worden gebakken in een speciale steenoven. Bye bye hangover!

Verder is de aankleding van het restaurant super schattig. De tuin is een oase van kalmte en je wordt hier gelijk helemaal zen – je zou bijna vergeten dat je ten midden van een party resort bent. Ook betaal je hier gewoon normale prijzen, in plaats van de idioot hoge Ibiza prijzen. Bij Natural Pau krijg je echt kwaliteit eten zonder een fortuin uit te geven. Winning!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *