National Geographic alleen nog in HD

  • Home
  • National Geographic alleen nog in HD
national-geographic-hdHet tv-kanaal National Geographic Channel is binnenkort alleen nog in HD-kwaliteit via de satelliet in het zenderaanbod van CanalDigitaal te bekijken, zo weet de satelliet aanbieder de melden.

Deze wijziging is één van meer veranderingen die in de eerste dagen van 2014 bij deze aanbieder gaan plaatsvinden. Eerder maakte Totaal TV bekend dat Omrop Fryslân, TV Oost en TV Gelderland op 7 januari 2014 de overstap van MPEG2 naar MPEG4 zullen maken. National Geographic Channel is in 2014 alleen nog in HD-kwaliteit bij CanalDigitaal te bekijken.
De programmering van het SD- en HD-kanaal is gelijk. Omdat CanalDigitaal National Geographic Channel SD in MPEG4 aanbiedt, is het gebruik van een HD-satellietontvanger al noodzakelijk. Door het stoppen van de doorgifte van de SD-variant komt er voor M7 Group S.A bandbreedte beschikbaar voor uitbreiding van het zenderaanbod van haar Europese tv-aanbieders die via de satelliet tv-diensten aanbieden. Uiteindelijk zal waarschijnlijk het hele zenderaanbod uitsluitend nog in High Defenition te ontvangen zijn.
Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *