16.2 C
Ibiza Town

Motorrijder komt om na botsing met auto

Moet lezen

black-spot-eulariaTer hoogte van Can Guash is gistermiddag een 39 jarige bestuurder van een motorfiets om het leven gekomen. De motor kwam in aanrijding met een auto.

De 39-jarige Italiaans motorrijder overleed gisteren kort na twee uur in de middag na een aanrijding met een auto op de weg naar Santa Eularia, op slechts twee kilometer van het centrum. Het ongeluk gebeurde op één van de zwarte vlekken in het wegennet op het eiland, tegenover het landgoed Can Guasch, bij de meubelzaak Can Ramon.De medici hebben nog geprobeerd om de man te reanimeren, maar konden helaas niets doen om zijn leven te redden.

Er waren veel hulpdiensten ter plaatse gekomen want ook de inzittenden van de auto, een vrouw van 36, een jonge vrouw van 23, een jongen van 16 jaar en een meisje van 11 jaar, alle vier afkomstig uit Spanje, waren gewond geraakt. De verwondingen waren niet ernstig maar de inzittenden waren flink overstuur.

De politie heeft de weg enkele uren gedeeltelijk afgesloten voor onderzoek. Over de oorzaak is vooralsnog nog niets bekend gemaakt.

In totaal zijn er met het dodelijke slachtoffer van gisteren inmiddels 11 doden te betreuren dit jaar op de Pitiusas. Drie daarvan kwamen om op de weg naar Santa Eularia. Ter hoogte van Can Marca kwamen op 25 juni nog twee toeristen om het leven.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel