Motorfietsen botsen bij Nagai

  • Home
  • Motorfietsen botsen bij Nagai

weg-san-juanTer hoogte van het restaurant Nagai, op de weg van San Juan naar Ibiza, kwamen twee motorrijders met elkaar in botsing gistermiddag. Het incident vond plaats ter hoogte van Km 9.5

Rond de klok van 15.00 reden de motorfietsen in de richting van San Juan en kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Hierbij raakten beide bestuurders ernstig gewond, waarvan één zelfs zeer ernstig. De zwaarst gewonde is een 45 jarige man uit Ibiza die reed op een Suzuki 600 cc motorfiets en de andere zwaargewonden bleek een 34 jarige Italiaan die reed op een Yamaha motorfiets.

Beiden werden per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De Spaanse man op de polikliniek 061 Onze-Lieve-Vrouw van de Rozenkrans, waar beiden werden in het ziekenhuis vervoerd per ambulance dienst. De meest ernstig gewonde liep bij de klap ernstig hersenletsel op, zo wist de politie te melden. Het ongeluk veroorzaakte een flinke opstopping op de weg want de politie had lange tijd nodig om de sporen te onderzoeken die duidelijkheid moeten scheppen in de toedracht van het ongeval.

De laatste ernstige ongeval met een motorrijder vond plaats op 3 januari, toen overleed een 25 jarige Spanjaard aan de gevolgen van een crash met zijn motor achterop een brandweerauto. Zijn bijrijder raakte hierbij ernstig gewond.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *