Moodup in Plan Be groot succes

  • Home
  • Moodup in Plan Be groot succes

plan-be-smallJonathan Roi, eigenaar van Sexynchic, de organisatie van Moodup, maakte de lastige beslissing zijn feest te verplaatsen van beachclub Sirocco naar Plan Be. Een juiste beslissing, zo bleek gisteren.

Clubbers die eerst een hapje wilden eten waren gisteren vanaf 21.00 welkom in de spiksplinternieuwe zaal van de mooie locatie Plan Be. En dat bleek niet tegen dovemansoren gezegd, want de zaak zat helemaal vol met eters. En wie een beetje rond keek snapte ook meteen dat de naam van de organisatie geheel de lading weer dekte; Sexy én Chic. Veel mooi publiek, waarbij de Italianen duidelijk in de meerderheid waren. Toch hoorden we veel andere nationaliteiten om ons heen zoals Nederlanders, Fransen en Spanjaarden. Een gemêleerd gezelschap dus, wat meer dan uitstekend zijn best had gedaan om er chic uit te zien op deze eerste avond in Plan Be.

sexynchic-1

Geheel volgens Italiaanse traditie bleek dat het van geen kanten lukte om de tot restaurant omgetoverde dansvloer rond 23:30 te ontruimen om een dansje te kunnen doen. Pas tegen de klok van 0:30 kwam er enige beweging in de tafelende gasten. Het enige minpuntje overigens. Want de gasten die alleen kwamen om te dansen keken te lang tegen de tafelende clubbers aan. Toch was de sfeer er geen streepje minder om en toen dan uiteindelijk de tafels en stoelen uit de zaal gehaald werden vulde de dansvloer zich al snel.

Een zeer aangename avond die voor wat ons betreft snel op herhaling mag want alles klopte er gisteren; de muziek, de locatie én het publiek.

sexynchic-2 sexynchic-3 sexynchic-5 sexynchic-6

sexynchic-4

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *