Montesol 4 juni weer open

  • Home
  • Montesol 4 juni weer open

montesol-4-juniIBIZA – Na een grondige renovatie zal op 4 juni het bekendste hotel van Ibiza stad haar deuren op 4 juni officieel weer openen. Eind mei moet de hele renovatie zijn afgerond.

Carlos Berrozpe, CEO van Adh Hotels, een bedrijf dat het hotel zal gaan beheren, legt uit dat er niet toevallig voor deze datum is gekozen. Op 4 juni 1933 opende het hotel voor de allereerste keer onder de naam Grand Hotel.

Het gerenoveerde hotel, dat haar deuren sloot in december 2014, is een 5 sterren hotel geworden met 33 kamers, een presidentiële suite en twee normale suites. Voor de verbouwing telde Montesol 55 kamers.

Het nieuwe hoofd van de Montesol legde uit dat een aantal internationale hotel bedrijven interesse getoond hebben om hun naam aan het hotel te willen verbinden. Toch is er nog geen besluit genomen om in zee te gaan met een grote naam. De nieuwe eigenaar denkt zelfs dat alleen de naam Montesol al voldoende bekend is bij de gasten. Het is dan ook waarschijnlijk dat het hotel de naam Gran Hotel Montesol krijgt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *