15.4 C
Ibiza Town

Mogelijk kans op wat neerslag

Moet lezen

zon-wolkenIBIZA – Het is hoogst uitzonderlijk dat er in de maand juli op Ibiza neerslag valt, maar wellicht is het vanmorgen de uitzondering die de regel doet bevestigen. Een kleine storing passeert het eiland tussen 8 en 12.

En het hangt er een beetje om of de storing exact over het eiland komt of we ook wat neerslag krijgen. Door het verschil in temperatuur boven zee en boven land kan de neerslag gepaard gaan met een onweersklap. Vrij uitzonderlijk voor deze tijd van het jaar want juli staat in de boeken als een maand met 0 neerslagdagen. Veel eilandbewoners zullen regen als een welkom geschenk zien, maar voor de toeristen is regen natuurlijk minder leuk. De storing verplaatst zich met een snelheid van ongeveer 30 kilometer per uur en verdwijnt richting het noorden in de loop van de ochtend. De temperatuur bereikt een normale zomerse waarde van ongeveer 32 graden.

Voor het weekend verwachten we normaal zomerweer met een briesje van rond de 14 kilometer per uur, geen bewolking en een UV waarde van 9.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel