Ministerie van milieu opent website

  • Home
  • Ministerie van milieu opent website

balears-naturaHet Ministerie van Milieu van de Balearen heeft een webpagina geopend die informeert over de beschermde natuurgebieden op de eilanden. Op de website is veel informatie te vinden over de natuur, maar ook over de schade die de mens er aan toe brengt krijgt de nodige aandacht.

Op de website is informatie te vinden over ses Salines Park en de kleine eilanden zoals Es Vedra, es Vedranell en die aan de westkust, met inbegrip van Conejera en ses Bledas. De ornithologische organisatie heeft geklaagd dat deze ruimten worden beschermd en dat het daarom niet handig is dat deze worden bezocht door hordes van mensen. De website kan worden bezocht op www.balearsnatura.com, waar informatie is beschikbaar in vier talen: Catalaans, Spaans, Engels en Duits.

Wie tussen de regels doorleest, snapt natuurlijk dat de oprichting van deze website onderdeel is van het plan om de zogenaamde rondvaarten (lees party boten) te gaan verbieden in de loop van volgend jaar. Deze boten zijn de milieu groeperingen en de overheid inmiddels een doorn in het oog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *