Minder celebs op Ibiza

  • Home
  • Minder celebs op Ibiza

mykonosIBIZA – Ibiza heeft een magnetische aantrekking op beroemde wereldburgers. Van Paris Hilton tot Cristiano Ronaldo, ze komen allemaal graag op Ibiza in de zomer. Maar er is een verschuiving gaande.

Veel bekende Nederlanders laten de gekte op Ibiza en reizen af naar Formentera, het zustereiland van Ibiza. Doutzen Kroes met haar gezin, Wendy van Dijk en de familie Borsato hebben de rust van dit prachtige eiland opgezocht. Ook onze favoriet Patty Brard heeft Ibiza deze zomer verruild voor Altea op het vaste land.
St. Tropez lijkt weer uit een klein dipje te klimmen en de echt grote sterren lijken na Ibiza toch weer de voorkeur te geven aan deze Zuid Franse parel.

De grote nieuwkomer is echter het piepkleine eiland Mykonos in Griekenland. Het zeer tolerante eiland kent een bruisend nachtleven waar we onder de vakantievierders Lindsay Lohan, Gordon en Paris Hilton aantreffen. De lokale bevolking heeft inmiddels ook door dat het eiland in trek is en dat is te merken aan de prijzen van de accommodaties. Ondanks de gigantische crisis in het land blijken de prijzen van accommodaties op Mykonos in de afgelopen drie jaar met gemiddeld 18% te zijn verhoogd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *