Michael Bibi’s one life tour komt naar ushuaïa Ibiza

  • Home
  • Michael Bibi’s one life tour komt naar ushuaïa Ibiza

De internationaal bekende DJ en producer Michael Bibi brengt zijn langverwachte wereldtournee ‘One Life’ naar Ushuaïa Ibiza deze zomer. Op vrijdag 20 september 2024 zal hij het iconische zwembadpodium van Ushuaïa overnemen, een terugkeer naar de locatie sinds zijn aankondiging dat hij kankervrij is na behandeling voor CNS-lymfoom.

Een Viering van Leven en Muziek

Deze tour, die begon in Londen en nu naar Ibiza komt, markeert Bibi’s triomfantelijke terugkeer naar het podium. Na een indrukwekkend optreden op Coachella eerder dit jaar, is de One Life-tour een viering van leven en muziek, waarbij Bibi zijn dankbaarheid uit voor de overweldigende steun die hij ontving tijdens zijn strijd tegen kanker.

Bijzondere Avonden bij Ushuaïa

Michael Bibi maakte zijn debuut bij Ushuaïa Ibiza in 2019 en werd al snel een favoriet onder de fans. Bekend om zijn kenmerkende sound en hits zoals ‘Got The Fire’ en ‘Garden of Groove’, zal Bibi deze keer zijn eigen headline-show brengen naar het indrukwekkende hoofdpodium van Ushuaïa. Met baanbrekende producties en een ongeëvenaarde festivalsfeer, belooft dit een speciale avond te worden.

Boek Je Tickets Nu

Ushuaïa Ibiza staat bekend als een van de beste plekken ter wereld om te dansen onder de zon en de sterren. Verwacht wordt dat de tickets voor deze exclusieve datum snel uitverkocht zullen zijn. Zorg ervoor dat je op tijd je plaats boekt voor deze bijzondere viering van muziek en leven met Michael Bibi.

Voor meer informatie en om je tickets te boeken, bezoek de Ushuaïa Ibiza website. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke avond op een van de meest iconische locaties van Ibiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *